Mijn vader zei altijd dat ik geen lamsvellen moest dragen omdat ze niet trouw zijn aan het ware beeld van het lam. Echter, ik heb het zo druk dat ik nooit besefte dat hij het had over lammetjes die ik vroeger droeg.

In feite, toen mijn moeder vroeger naar het winkelcentrum ging, had ik nooit tijd om met mijn eigen kinderen te gaan winkelen. Nu hebben mijn man en ik twee kinderen, dus ik ben voortdurend op zoek naar iets nieuws om voor hen te dragen. Het was een probleem voor mijn ouders. Ik was niet bereid om toe te geven dat ik had dressing op een manier die anders was dan andere vrouwen. Het was zo'n grote schande voor hen. Mijn moeder was ook niet zo happig om haar gewoonten te veranderen. Dus voor de afgelopen jaren heb ik geprobeerd om een oplossing te vinden. Maar mijn onderzoek naar hoe te vertellen of een lam is echte lamsleer is niet precies gemakkelijk. Er zijn een paar websites die een groot werk van dit doen.

Ik ben geboren in 1984, maar nu ben ik 21. Ik woon in Nederland met mijn man en onze 8 jaar oude zoon. We houden van reizen en genieten van de natuur.

We besloten om een blog te starten toen we de Nederlandse Voden bezochten op een seizoensvakantie. Ik was echt verrast door de schoonheid van het platteland en de mensen. In de zomer brachten we 4 dagen door op het platteland in het land van Schiphol. Het was heel leuk, dus we besloten om verder te gaan. De blog gaat over mijn reizen en herinneringen, en hoe ik me voel als ik schrijf. Zoals de blog is alles over mijn ervaringen, ik wil weten hoe anderen zich ook voelen. Ik heb gewerkt als freelance schrijver voor ongeveer 6 maanden nu en ik denk dat mijn schrijven is elke dag te verbeteren. Tot nu toe heb ik geschreven over: Hoe ik reis, hoe het is, hoe meer te weten te komen over lammetjes (wat echt moeilijk is) Mijn gedachten over lammetjes, mijn eerste ervaring en een aantal gedachten over waarom ik hou van lamsvellen.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school besloot ik dat mijn dromen waren om te werken met schapenvacht, en om meer te leren over lammetjes en hoe om te werken met hen. Ik begon te bloggen over wol van schapen, maar al snel geleerd dat mensen op zoek waren naar een blog die andere dingen, niet alleen wol, en dat ik wilde meer verschillende onderwerpen te verkennen.

Mijn eerste blog post ging over hoe je de juiste wol te kiezen voor uw project, en hoe te beslissen over een stijl en het soort wol die u zou willen. Later publiceerde ik een lijst van 10 beste schapenvachtprojecten. Mijn eerste project was het dichtnaaien van een wollen sjaal. Een sjaal is een heel groot project en dus wilde ik het simpel maken. Mijn project was eenvoudig - twee stukken wol en een beetje kant. In een paar dagen slaagde ik erin om het te maken, ook al was het nog steeds een beetje te warm voor mijn smaak. De volgende dag begon ik met het naaiproces.