Dus we lopen je door de ins en outs van lamsvel en helpen je de perfecte maat voor je te selecteren. Wij zijn hier om het u gemakkelijk te maken. Wij bieden een betaalbare, all-in-one set-up voor elk lamshuidtype. U uw nieuwe lamshuid bestellen via onze online shop, waarmee u binnen enkele seconden winkelen! U ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Als u in de markt bent voor een gloednieuwe lamsvacht, laten we u weten wat wij ervan vinden! (Je zult zien wat we bedoelen)

Onze lammetjes zijn getest door onafhankelijke laboratoria. Ze zijn ontworpen voor een breed scala aan omgevingen, waaronder natte of droge omgevingen. In vergelijking met traditionele synthetische lamsvellen, lamsvellen zijn zowel warmer en meer ademend.

Dit is niet een "best buy" lamsvel, of een vervanging voor een traditionele lamsvel, maar gewoon een investering in kwaliteit en ademend vermogen. Lamsvellen met een all-over look hebben de neiging om minder warm en ademend.

We zijn ook toegewijd aan het bieden van een vriendelijke, gastvrije en veilige omgeving voor de lamshuid-dragende dieren die we zorg voor.

Wij zijn een klein en bescheiden team van wetenschappers die nauwlettend in de gaten houden hoe ze hun werk doen. Daarom willen we alle wetenschap achter onze producten delen. We hopen dat u geniet van het lezen van dit, en voel je vrij om de wetenschap te delen met je vrienden, familie en collega's, die altijd op zoek zijn naar nieuwe dingen om te testen met hun dieren. En nu, zonder verder oponthoud, stellen we jullie onze eigen lammetjes voor.

Deze week gaan we het hebben over ons nieuwste product, de Lambskin Lining. Dit is een nieuw coatingsysteem dat we onlangs op de markt hebben gebracht, dat de geur sterk belooft te verminderen. Om te laten zien wat we doen, ga ik jullie de resultaten laten zien van ons experiment dat we hebben uitgevoerd, waaruit bleek dat onze lammetjes inderdaad de hoeveelheid ammoniak hebben verminderd die vrijkwam uit de lichamen van onze schapen nadat we ze hadden blootgesteld aan een ammoniaklekkage.

Te vaak worden mensen misleid door de "expertise" van een fabrikant of een online artikel of een productbeoordeling. Voor een goede referentie, lees dan deze pagina van ons onderzoek naar lamshuiden. Hier zijn een aantal andere sites waar u meer te weten komen over lammeren: De beste manier om meer te leren over lammetjes is om naar een lokale boerderij te gaan en ze uw lammetjes voor u te laten plukken. Veel boeren zullen een uitgebreide kennis hebben van de lammetjes die ze te koop aanbieden. Als je er een vinden, raad ik je ten zeerste aan om dat te doen. Als je er lokaal geen vinden, is het mogelijk om er online wat te vinden. Sommige boerderijen dragen verschillende stijlen van lamsvlees in verschillende kleuren, dus je een kijkje nemen op een paar verschillende stijlen voor het maken van een aankoop. Als u wilt kopen in bulk, adviseer ik winkelen op de boerderij, maar als je niet vinden waar je bent in uw regio, adviseer ik u om een paar verschillende soorten lamsvlees online en vind degene die je het beste bevalt.

Op het eerste gezicht, lamsvellen eruit zien alsof ze zijn gemaakt van hetzelfde als de meeste wol kleding, maar ze zijn niet, en niet elk wol product maakt het door middel van een inspectie. Hier is hoe we ze testen, en hoe je er een vinden tegen een redelijke prijs.

Hoe we Lambskins testen

Een lamsletje wordt niet gemaakt door hetzelfde proces als wollen kleding en er zijn verschillen in hun natuurlijke kenmerken. Er zijn twee methoden om een lamshuid te onderzoeken:

Dichtheid Testen - We gebruiken een speciaal apparaat genaamd een testkit om de dikte en het gewicht van een lamsvacht te testen. De testkit maakt gebruik van een digitale camera om de teststrips op de lamsvacht te fotograferen en vervolgens wordt het geanalyseerd door onze wetenschappers om te bepalen hoe dicht of dun de lamsvacht is. We gebruiken ook een speciale machine om de vorm van de lamsvacht te bepalen. Grootte - Als u een lamsvacht koopt die te groot voor u is, raden wij u aan om twee van de overtollige doek af te snijden met een schaar of met de hand.