Affiliate links, aan de andere kant, zijn minder voor de hand liggende en zijn moeilijker te vinden. Hier zijn de top vijf redenen waarom je geen affiliate links zou moeten gebruiken.

De eerste is dat je niet betaald krijgt. Zelfs als de koppeling slechts een klein deel van uw inhoud is, kan deze een grote indruk maken op de gebruiker dat u de service aanbiedt. Dit is zeer vergelijkbaar met het gebruik van een affiliate link om uw site te adverteren, maar aangezien gebruikers meer kans om te klikken op de 'Adverteerder' link in de zijbalk, krijg je geen inkomsten uit. Een ander ding over affiliate links is dat ze minder waardevol dan de andere twee, dus doe geen moeite met behulp van hen. Hier zijn enkele voorbeeld affiliate links: De tweede is dat een link in een post die het gevolg is van een affiliate link heeft geen plaats in de post, want het is niet een directe aankoop, die niet is toegestaan door de regels van deze site.

Affiliate Links zijn opgenomen in onze artikelen, zodat u geen lid hoeft te zijn van onze website om het volledige artikel te lezen, maar ze kunnen niet worden gebruikt zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. We moeten zo eerlijk en onbevooroordeeld als we kunnen terwijl we op de site. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is altijd de moeite waard om te lezen over alle dingen die je nooit zult zien op een typische winkel. Alle affiliate links die we gebruiken zijn geldig en werken zoals bedoeld en we zijn erg trots op hen. Als je een probleem ziet met een link of een ander bericht dat we hebben geschreven of gepubliceerd, laat het ons weten en we zullen er een kijkje in nemen. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van uw acties, dus als u een probleem ziet of de behoefte voelt om een klacht in te dienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met uw opmerkingen en eventuele foto's die u van het probleem hebben.